понедельник, 2 мая 2016 г.

До уваги вчителів!

Конкурсний відбір проектів підручників для учнів 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів (далі - Конкурс) здійснюється з метою відбору якісного навчально-методичного забезпечення предметів інваріантної складової Типових навчальних планів загальноосвітніх навчальних закладів ІІ ступеня з навчанням українською мовою.
У першому турі ІІ етапу Конкурсу вчителі ЗНЗ у строк з 29 квітня по 11 травня 2016 року ознайомлюються з електронними версіями оригінал-макетів підручників, що розміщені в репозитарії цифрового навчального контенту (далі - Репозитарій), і надають пропозиції керівнику ЗНЗ для прийняття рішення щодо вибору підручників з кожного навчального предмета, які пропонуються для використання в цьому навчальному закладі. Це здійснюється для того, щоб на 2016/2017 навчальний рік до кожного ЗНЗ надійшли друковані примірники саме тих підручників для учнів 8 класу, які будуть обрані цим ЗНЗ.
Підручники будуть доступні кожний окремо і у захищеному вигляді. Для їх перегляду вчителю потрібно виконати такі дії:
1. Зареєструватися на сайті Репозитарію (http://ua.lokando.com/) як звичайний користувач.
2. Увійти на Репозитарій, увівши отриманий при реєстрації логін і пароль.
3. На панелі ліворуч натиснути кнопку Тип матеріалу, встановити прапорець Веб-сайт і натиснути кнопку Застосувати.
4. На панелі ліворуч у поле пошуку (зі знаком лупи) увести текстконкурсі натиснути кнопку ШУКАТИ. У результаті ви отримаєте перелік всіх підручників, що стосуються конкурсу - 2016.
5. Завантажити потрібні підручники на свій комп’ютер та інсталювати їх. Покрокові інструкції щодо цього будуть опубліковані на Репозитарії.
Після ознайомлення з електронними версіями оригінал-макетів підручників учителі надають пропозиції керівнику ЗНЗ для прийняття рішення щодо вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для учнів 8 класу з кожного навчального предмета, який вивчається в цьому навчальному закладі і які рекомендуються для використання.
З урахуванням пропозицій вчителів-предметників до 12 травня 2016 рок представник ЗНЗ заповнить спеціальну форму вибору електронних версій оригінал-макетів підручників з кожного навчального предмета у Репозитарії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий